Hva er vertsbyene for fotball -VM 2018?

FIFA -VM 2018 som ble arrangert i Russland, har totalt 11 byer tilgjengelig i den vestlige halvdelen av landet for å være vertskap for de 64 kampene. Vertsbyene varierer betydelig og spenner fra den russiske hovedstaden Moskva til den vakre St. Petersburg og de strålende strendene i Samara. Andre vertsbyer inkluderer Ekaterinburg, Saransk, Volgograd, Sotsji, Rostov ved Don, Nizjnij Novgorod, Kazan og Kaliningrad.

La oss ta en titt på noen av de beste byene fans vil besøke mens du ser denne episke hendelsen:

Moskva

Moskva er Russlands største by med en befolkning på over 16 millioner mennesker. Denne byen har en attraktiv kombinasjon av moderne sport og gammel arkitektur. Den mest besøkte turistattraksjonen er Den røde plass, men det er mange andre ting å se i denne spredte byen. Selv om mange vil tenke på Moskva som et kaldt og isete reisemål, er det faktiske klimaet relativt varmt, men ikke altfor overdrevent, noe som er flott for å se en kamp eller sightseeing.

Sotsji

Sotsji er en kjent feriested ved Svartehavet. Denne byen har en tidligere historie med vellykkede arrangementer av sportsbegivenheter, for eksempel vinter -OL 2014. Som den beste feriedestinasjonen, har denne byen mye å tilby turister, for eksempel restauranter, museer, natteliv og dyreekspedisjoner. Lokalområdet er også flott for de eventyrlystne med gode turmuligheter som inkluderer landskap som fossefall.

Samara

Samara er en ganske unik russisk by med sin lange strand som strekker seg over hele byen og en av regionens største attraksjoner. Dette er et flott sted å besøke i de varme sommermånedene. For besøkende som ikke ønsker å tilbringe tid på stranden, er det imidlertid mange andre attraksjoner, inkludert Aviation Institute og mange bygninger som viser forbi sovjetisk arkitektur.

Saint Petersburg

Et besøk i St. Petersburg gjør det mulig å utforske Russlands nest største by, som har gitt inspirasjon til mange kunstnere, forfattere og diktere gjennom årene. Det er stedet for noen av landets fineste historiske skatter, som inkluderer flere kjente katedraler, Winter Palace -komplekset og Eremitasjemuseet. St. Petersburg er en veldig kosmopolitisk by som er omgitt av barokke bygninger og elver og kanaler som tråder gjennom hele regionen og lett krysses ved hjelp av en av de mange sjarmerende broene.

Totalt sett er det mange attraksjoner å se i de mange vertsbyene i hele Russland for å gjøre VM-opplevelsen så mye hyggeligere.

Les også Beste ungdomsbaseballballtre – valg i materiale

Comments are closed.