Beste ungdomsbaseballballtre – valg i materiale

1. Sammensatt –

Som navnet antyder, sammensetter baseballballtre forskjellige materialer. De ofte kombinerte materialene er tre, karbon, grafitt og glassfiber. Løpet og håndtaket er vanligvis laget av et komposittmateriale.

De lager de beste flaggermusene da de føles ekstremt lette i hendene, lettere enn aluminium. Den lagdelte konstruksjonen fordeler vekten jevnt. De pleier å være mer holdbare enn rent treflaggermus, men mindre holdbare enn aluminium. De yter høyt. Vibrasjonen er også mindre i tilfelle en hit-miss-ball.

Ulempen med sammensatte baseball flaggermus er prislappen deres. For å legge til, er de forbudt i noen ligaer.

2. Legering og metall –

Basismaterialet for disse flaggermusene er en metall- eller metalllegering. Aluminium har vært det mest populære valget og er tillatt i de fleste ligaer. Det kommer med flere fordeler. Den veier mindre. Det varer lenge. Sammenlignet med tre flaggermus i samme størrelse, gir den en bedre sving og kraftigere slag.

Selv om de er egnet for profesjonelle spillere, er de også egnet for nybegynnere som bare lærer teknikkene i spillet. På toppen av det hele er baseballballtre i aluminium budsjettvennlige.

3. Tre –

I rekkefølgen av det som kom først, er treflaggermus de eldste. Blant alt er det det profesjonelle valget; den som regnes som standarden for de fleste konkurransedyktige ligaer. Flaggermusen er enten konstruert av et enkelt treverk eller har flere stykker komprimert sammen. Det er forskjellige tresorter som brukes.

• Hickory er solid og sprekker ikke under press av høyhastighetsskudd. På grunn av sin tunge vekt mistet de imidlertid favør hos profesjonelle. De tilbød høy holdbarhet.

• Hvit aske er det nåværende valget av tre for baseball flaggermus. Det er tett og hardt i sin sammensetning. Likevel er den lett og langvarig. Vær forsiktig med hvite askeflaggermus av dårlig kvalitet.

• Maple flaggermus er et nylig tillegg til serien av de beste ungdoms baseball flaggermusene i tre; de ble introdusert på 90 -tallet. Maple wood veier mindre, men viser ikke styrken som hvit aske; det sprekker lett under trykk.

• Bambus brukes også til å lage baseball flaggermus, men det nyter ikke godkjenning i profesjonelle ligaer. De gir en bedre strekkfasthet og er tøffe.

Ligaen kan diktere hvilken type baseballballtre du bør investere i.

4. Hybrid –

Hybrider kombinerer de beste egenskapene til en kompositt og en legering. Du får lettere flaggermus, høyere holdbarhet, redusert vibrasjon, bedre ytelse og rimelig pris. Håndtaket er vanligvis laget av en legering som aluminium mens fatet er konstruert av komposittmateriale.

Nå som du er klar over funksjonene og prispunktene til de forskjellige beste baseballballene for ungdom , kan du velge mellom:

• Spillet du spiller

• Ligaen du spiller for

• Og budsjettet ditt.

Les også Hvordan få et bedre basketballskudd

Comments are closed.