4 enkle småsidige Badminton spill

Legg til mer variasjon i badmintonenheten din med disse småsidige badmintonspillene. Disse spillene kan spilles med 4 eller flere studenter og kan spilles uten lærer! Lag dine egne unike vendinger til spillene ved å gjøre dem samarbeidsvillige eller spille dem i en opp og ned elva format!

Angripe og forsvare:

Hensikten med dette badminton spillet er å skille når spillerne er på fornærmelse og trenger å være aggressiv og når de er på forsvar.

Begge lagene starter ved utgangspunktet, og ett lag mater skyttelbussen til det andre laget. De to lagene spiller poenget. Uansett hvilket lag som vinner poenget, går opp til nettet. Lagene kan bare vinne poeng mens de er på nettet. Grunnlinjeteamet kan mate alle typer skudd. Det kan være en dyp lob eller en kort feed over nettet. Hver gang netlaget vinner et poeng, legger de det til poengsummen sin. Når grunnlinjelaget vinner et poeng, går de over til angrep og kan begynne å samle poeng. Lagkamp mot hverandre til ett lag scorer 15 poeng!

sofasogood

Ping Pong Badminton:

Normale badminton scoring regler gjelder, men spillerne må veksle treffer shuttle med sin partner (ligner ping pong dobler). Dette spillet er flott for å jobbe med koordinering og utholdenhet. Det er også strategisk siden spillerne må bestemme hvor de skal treffe shuttle. Dette spillet kan spilles samarbeidsvillig eller konkurransedyktig.

rundt i verden:

Spillere stiller opp på hver side av nettet. Den første spilleren mater skyttelbussen og må løpe til den andre siden av nettet for å bli med i motsatt linje. Spillerne fortsetter å bytte side av nettet etter at de har truffet skyttelen. Spill samarbeidsvillig med 4 spillere ved å se hvilket lag som kan ha det lengste rallyet. Lek med hele klassen ved å eliminere elevene etter at de mister poenget. Når to spillere er igjen, må elevene slippe racketen sin, spinne i en sirkel, plukke racketen opp og treffe birdie. Den siste spilleren igjen er vinneren!

Kongen av domstolen – Singler:

Dette er et konkurransedyktig badminton spill som elevene dine vil elske! Utfordrere stiller opp på den ene siden av banen, mens mesteren er på den andre siden. Utfordrere må vinne to poeng på rad for å ta mesterens plass. Hvis en utfordrer mister et poeng, går de til slutten av linjen og neste utfordrer mater skyttelen. Bytt spillet opp og spill dobler poeng med flere spillere!

Comments are closed.