Fordelene med å spille fotball

Fotballspillet, eller den opprinnelige “fotballen”, er en av de mest populære idrettene i verden. I motsetning til amerikansk fotball eller baseball, er fotball en sport som spilles over hele verden av mennesker i alle aldre og bakgrunn. Hva er det som gjør fotball så populær? Det kan være enkelt å spille og sette opp, det faktum at det kan spilles hvor som helst med en stor, flat overflate og krever minimalt med utstyr, i noen tilfeller bare en provisorisk fotball. I tillegg til at fotball kan spilles i nesten alle store, flate områder, er det også billig.

Fotball har gjort veien til USA, og som i andre rikere land som i Europa, har fotball blitt en stor investering av tid og penger. Barn i alle aldre spiller fotball fra fem år til og med videregående skole og høyskole. Fotballligaer for voksne er også populære.

I USA er fotball et populært spill å introdusere unge idrettsutøvere for ettersom det er lett å lære og lagkamerat er etablert. Fotball er mer enn en aktivitet for små barn å bruke all sin energi. Handlingen med å spille fotball har mange fordeler som gjør det flott for folk i alle aldre. Hvis du er på gjerdet for å delta i fotball, er det fordelene med å spille fotball:

Fotball oppmuntrer til sosial interaksjon

Man kan ikke spille eller til og med ha fotballtrening, eller i det minste en morsom, å være alene. Visst, du kan øve på å skyte, men uten målvakt vil øvelsen ikke være like gunstig. Fotball er en lagidrett og krever at man effektivt lytter, kommuniserer med og adlyder sin trener og lagkamerater.

Fotball fremmer sosial interaksjon, noe som er veldig viktig for små barn. Verbal, forståelse og beslutningsprosesser forbedres mens du spiller fotball, noe som vil hjelpe barna når de blir voksne.

Fotball oppmuntrer til teamarbeid og en holdning i gruppen

Som nevnt tidligere er fotball en lagidrett, noe som betyr at hver spiller er viktig for lagets suksess. Hver spiller må jobbe med ferdighetene som trengs for å være den beste spilleren de kan være for å hjelpe laget sitt. Fotball lærer spillere disiplin og engasjement for laget. Denne evnen til å tenke på hvordan ens holdning og handlinger påvirker andre og sette andre foran sine personlige bekymringer og vil ha brudgommen til voksne som bedre kan løse konflikter, være gode lagkamerater, kolleger og ledere. Å være en del av et fotballag vil tvinge spillere til å løse forskjeller, lære kompromisser og gjøre endringer for å forbedre laget.

Fotball får folk til å holde seg aktive

Fotball er en favorittidrett for unge idrettsutøvere å engasjere seg i, da det er en god måte for dem å brenne av all energien. Å begynne med fotball er også flott for små barn ettersom reglene er enkle å forstå og spillerne kan være engasjert hele tiden.

Fotball er en god kardiovaskulær trening, som krever at spillerne beveger seg aktivt. Forventningen om å blokkere et skudd, fange opp en pasning eller lage et fantastisk skudd på mål motiverer spillerne til å løpe raskere og hardere enn å bare gå et vanlig løp. Fotball kan faktisk distrahere en fra å innse at de får trening, noe som gjør spillet morsomt for de som normalt ikke ville være aktive eller trene.

Både innendørs og utendørs fotball krever at spillerne også går av sofaen og ut på banen. Handlingen med å “komme seg ut” betyr mindre tid å ligge på sofaen og se på TV -programmer eller spille videospill. Den aktive livsstilen til fotball øker til slutt humøret og holdningen, forbedrer ens energinivå og psykiske helse og reduserer risikoen for helseproblemer.

Fotball er bra for ens helse

Forskning har vist at det å spille fotball gir flere fysiske, sosiologiske og psykologiske fordeler. Fotball innebærer kardiovaskulær trening som styrker hjertet, forbedrer blodstrømmen, senker stress, styrker lungene og toner muskler som forbedrer funksjonen og riktig justering av skjelettsystemet.

De sosiologiske fordelene med fotball hjelper en til å interagere bedre med andre og lære verdifulle ferdigheter som teamarbeid, engasjement, ansvar og konfliktløsning. Trening av fotball senker stress og forbedrer hjernens funksjon og øker humøret, noe som gjør en lykkeligere.

Fotballspillere er mer sannsynlig å fortsette å spille

De som spiller fotball er mer sannsynlig å fortsette å leve en sunn, aktiv livsstil ved å fortsette å spille fotball. Selv som voksne er de som vokste opp med å spille fotball eller som nettopp begynte å spille fotball mer engasjert i å holde seg til det enn andre treningsformer som løping. Det er flere mulige årsaker til dette, inkludert “lag” -aspektet ved fotball.

Fotball kan redusere stress, spesielt blant menn

Studier har vist at fotball reduserer risikoen for hypertensjon, kardiovaskulær sykdom og fall. Lignende studier har også konkludert med at fotball og løping gir lignende helsemessige fordeler og humørforbedringer. Imidlertid resulterte det ved å delta i en fotballkamp i mindre stress enn ved bare å løpe.

Spesielt menn opplevde mer bekymring når de løp enn å spille fotball. Løping er en individuell sport, uten lagansvar og mindre kameratskap. Ved å spille fotball følte menn seg mer motiverte, engasjerte og lykkelige. Fotball krever at deltakerne tenker på det neste spillet, så vel som lagkameratene, noe som gir lite rom og tid til at spillerne kan tenke på sine personlige problemer og stressfaktorer.

Fotball er en populær verdensidrett av mange grunner, inkludert spillvennlighet og minimalt utstyr som trengs. Forskere har indikert at det er mange andre fordeler med å spille fotball, inkludert sosial interaksjon, teambuilding, en aktiv livsstil og forbedret fysisk, mental og følelsesmessig helse.

Uavhengig av alder eller spilleevner, er det fotballklubber og aktiviteter tilgjengelig i nesten alle lokalsamfunn. Bare registrer deg og kom innom din lokale fotballutstyrsbutikk for å få ballen, klossene og skinnebeskyttelsene du trenger.