Golfklubb

Golf er kanskje ikke den mest fysiske sporten der konkurransens fysiske egenskaper kan skremme deg som en kortere person. Det er fordi du har mer kontroll over denne personen, og noen ganger et lag, sport.

Et spørsmål blir ofte spurt: “Hva er de beste klubbene for korte mennesker?”.

Høyere og sterkere golfere har en fordel over korte golfere som de kan skape en bredere bue dermed resulterer i mer swing og ball hastighet som tilsvarer mer avstand. På ingen måte betyr det at korte golfere ikke kan treffe ballen langt med en god sving og riktig utstyr. I denne artikkelen vil vi se på de beste golfklubbene for korte mennesker.

sofasogood

Standard lengder

Nybegynnere og uerfarne golfere kjøper ofte en golf satt av sokkelen og lære å spille spillet uten å forstå det grunnleggende og virkningen av feil utstyr. Jeg var den samme da jeg begynte å spille golf på åttitallet, men riktignok var det ikke i nærheten av samme mengde informasjon tilgjengelig da. Selv om det ikke er noen industristandard for å måle de gjennomsnittlige golfere og derfor sette en standard lengde. Men, de fleste standard klubber vil passe menn rundt 5 fot 9 inches og kvinner rundt 5 fot 7 inches. Markedet for gjennomsnittlige golfere består av ca 80% av det totale golfmarkedet. Klubber som ikke passer din høyde vil påvirke adressen din og svingbanen din.

Måle klubbene dine

For å måle lengden på køllene dine, trenger du en flat overflate for å plassere klubbhodet på, og en 48-tommers aluminiumslinjal med rett kant. Den 48-tommers linjalen er i tråd med den maksimale lengden spesifisert av PGA- og R&A-reglene. det er ikke tilrådelig å bruke en spinkel og fleksibel måleinstrument. Plasser klubbhodet i normal posisjon på adressen med klubbens såle flatt på overflaten. Firkant 48-tommers linjal mot skaftet med nederste hjørne som berører bakken. Hold linjalen så nær sjakten som mulig. Lengden er mål på den stumme enden av grepet. To lengder er viktige for å måle lengden. For det første vil høyden din hjelpe deg med å lage en bredere bue, og for det andre vil armlengden bestemme lengden fra toppen av håndleddene til bakken. Håndleddet på gulvavstand bestemmer skaftlengden og hellingsvinkelen til klubbene dine. Sjekk gjerne casumo casino vet mer info.

Comments are closed.