BOWLING SPILL

5 MÅTER Å FORBEDRE BOWLINGSPILLET FØR DU DRAR TIL LANGER’S

Det virker lett. Kast ballen og bank så mange pinner ned som mulig. Likevel vet alle som noen gang har spilt en bowlingkamp at det ikke er så enkelt. Rennesteinen kan fungere som en magnet for ballen på hver rull, noe som er enda mer grunn til å jobbe med å forbedre spillet ditt før du kommer til banene. En ting du sikkert bør vite hvis du bor i Portland, Oregon, området er at Langer’s Entertainment Center er nå åpen! Og den har en fantastisk bowling seksjon å nyte. Det viktigste med langer’s Entertainment bowling opplevelse er at du har det gøy. Men vi forstår om du ønsker å gjøre litt prep i arbeidet med å imponere venner og familie. En liten konkurranse skader aldri noen, og vi vil at du skal komme til Langer er klar til å bowle ditt beste. Disse fem måtene å forbedre bowlingspillet ditt vil la deg ankomme Langer’s Entertainment Center og føle deg trygg på bowlingferdighetene dine og klar til å spille!

sofasogood

LÆR DET GRUNNLEGGENDE

En av de beste måtene å forbedre bowling spillet er å sørge for at du forstår spillet, og en av de viktigste delene av spillet er pinnene. Hver stift er nummerert 1-10, med frontpinnen nummer 1, og resten nummereres fra venstre til høyre, og starter med den andre raden. Sammen danner de en likesidet trekant og er fordelt nøyaktig 12 inches bortsett fra hverandre. Poenget er å slå alle pinnene ned, men det er noen strategi du kan lære som kan komme til nytte.Målet ditt er ikke å ha ballen treffer hver pin, men å treffe pinnene som er viktigst, slik at de kan slå de andre ned. Når du ønsker å få en streik, er det best å sikte på pinnene i lommen, som er de tre pinnene nærmest deg, tallene 1-3. Når du treffer disse pinnene, kan de falle og treffe pinnene bak dem, noe som skaper en dominoeffekt. Å ha pinnene treffer hverandre til å falle kalles “god pin bære” og hva du alltid bør sikte på når bowling.

VET HVORDAN DU VELGER RIKTIG BALL

Det er en kunst å velge en ball å bowle med. Som du kanskje allerede vet, viser hver bowlingball et tall på den som betyr hvor mye den veier. Det kan virke lettere å ta en ball som veier mindre, men den riktige måten å plukke en ball avhenger av din egen vekt. Det er best å bruke 10 prosent retningslinjen. Dette betyr at du bør plukke en ball som er omtrent 10 prosent av vekten din (opp til 16 pounds). Når du finner riktig ball, bør du da sørge for at fingrene passer inn i hullene riktig. Selv om 10 prosent retningslinje er et godt sted å starte, vil du ikke være i stand til å kaste ballen riktig hvis fingrene passer for løst eller tett inn i hullene. Fingrene skal passe komfortabelt nok til at du både kan gripe og slippe ballen uanstrengt. Å vite dette på forhånd vil tillate deg å velge den perfekte ballen på første forsøk når du går over til Langer’s Entertainment Center.

Comments are closed.