Cricket

LANSERINGEN AV GODT PITCHED

‘Well Pitched’, grunnlagt i september 2007, er en idé som ble fløt rundt av noen av oss cricket fans som pleide å utveksle e-post diskutere de nyeste cricket happenings rundt om i verden. Det være seg nyheter, kamper eller spillere, ville vi utveksle vårt syn på alt.

Under børsene innså vi at nesten alle hadde en mening, at også på en gitt relativ tid på dagen siden vi er spredt ut over hele verden. Som “Til” listen på våre e-poster vokste, så gjorde volumet av e-post og mangfold i meninger, og dermed gikk opp i erkjennelsen av at vi må blogge våre tanker og dele dem med et enda større publikum.

GODT PITCHED MÅL

Vi vil at Well Pitched skal være et interaktivt rom, og vil at du skal legge igjen kommentarer på innleggene – enig, uenig, argumentere, kritisere, kompliment, riktig, gjør som du vil. Synspunktene som uttrykkes på Well Pitched vil være de av forfatterne, og du kan eller ikke kan være enig med dem, noe som bare vil gjøre diskusjonene mer konstruktive. Videre ønsker vi også å informere og gi innsikt, og dermed hvis du vil at vi skal gi synspunkter på et cricketrelatert emne eller svare på et spørsmål som du måtte ha, bare legg igjen en kommentar, og vi lover å svare. Du kan stole på at vi tar cricket skriving til neste nivå på en måte som er mer informativ, innsiktsfull, interessant og interaktiv – dette er hva vi refererer til som 4 Jeg er av journalistikk. Når lesernes kommentarer legges til ligningen, tar det journalistikken ikke til neste nivå, men til et annet fly helt.

Comments are closed.