Starter en flott karriere innen basketball

Hvert år utarbeides nye ferske proffer. Det er ingen grunn til at du ikke skulle gjøre det også og være en av de mest vellykkede på banen. Du bør begynne å polere ferdighetene dine i skyting, forsvar og lagspill. Du kan lett bli den beste i spillet. Alt som trengs er mye trening og engasjement. Når du får taket på det, vil du være klar til å stå regnet blant de beste i verden.

ferdigheter

Du må lære alle spillereglene veldig tydelig. Når du kjenner sporten godt, vil du kunne spille og forstå den. Du bør lære de tingene du kan forvente, samt potensielle problemer du kan møte. Snakk med folk som er gode i spillet eller gå gjennom nettsteder. Å snakke med trenere og spesielt å bli med i et team kan i stor grad hjelpe deg. Basketball er ikke bare fysisk, men også mentalt. Hvis du mangler i noen av områdene, vil du mislykkes stort.

Fysisk form

Du må være i den beste formen fysisk. Du bør gå til treningsstudioet og trene. Du kan skinne på banen hvis du er i stand til å overgå selv de beste spillerne. De beste spillerne er tilfeldigvis de beste scorerne, de beste forsvarsspillerne og de beste lagspillerne. For å klare det i alle kategoriene, bør du fotball ha den beste fysiske formen. Gjør pushups; gjør kjerneøkter, hopp tau og hopp for å øke det vertikale spranget, og så videre.

Drible

Det er trenere som vil fortelle deg å bare drible med fingertuppene. Men hvis du er opptatt av de største spillerne i dag, vil du legge merke til at de også bruker hele hånden. Når du gjør trekk som er mer avanserte i løpet av spillet, kan du finne ut hva som fungerer for deg og hva som ikke gjør det, og derfor vil du kunne konsentrere deg mer om det.

Skyting ferdigheter

Dette er noe du virkelig må gjøre. De beste skytterne i spillet bør etterlignes, og så må du modellere handlingene de driver med. Skytingskunnskaper praktiseres fifa best med litt musikk på. Du trenger ikke å stå for dette; du kan legge deg ned og bare skyte i luften. Du må også gjøre noen frikast til du har perfeksjonert det.

Når du skyter, bør du bruke BEEF. Dette betyr ganske enkelt:

B: balanse. Sørg for at du er godt balansert og skyte.

E: øyne. Øynene må være på kurven mens du skyter

E: albue. Albuen skal være mot kroppen mens du skyter

F: følg med. Sørg for at du følger med på skuddet. Skytende hånden skal være som en som strekker seg inn i en krukke.

Konsentrer deg mens du skyter også. Du må fokusere på området der ballen er ment å gå. Ikke konsentrer deg for mye om menneskene rundt deg. Dette går hånd i hånd med bevissthet. Når du er klar over de andre spillerne og alternativene samt spill som er mulige, vil du være veldig presis når du skyter.